Hülye júzer

Internetszolgáltatóhoz betelefonáló júzerek aranyköpései, baromságai, anyázásai, primitívségei.

Friss topikok

  • vtec: ezt én is szeretem, amikor a ledekről van szó kérdezem, milyen ledek és hogyan vilagitanak a mode... (2009.02.11. 17:53) Melyik led világít a modemen?
  • Ajax error: Na ez jó. Senki sem szólt, hogy elromolhat. Nem szólni szoktak hanem oktatni. Lásd Murphy legfonto... (2008.06.03. 19:26) Hétköznapi beszélgetés
  • Ajax error: Csak az áramból kell kihúzni. Nem kell megijedni. (2008.05.26. 11:48) júzerek aray köpései
  • Túlóra: de a legjobb a "Kukluk Gyorsvonat"! (2008.05.24. 12:08) verzsönz for outlook

Linkblog

Archívum

Írás/olvasás

2008.05.22. 13:13 | hancurkandúr | Szólj hozzá!

Sziasztok,

nos elkezdem egyik helpdeskes barátommal íni a blogot :) A legelső bejegyzés éppen az írási és olvasási hiányosságokról fog szólni.

Alapvető tapasztalatom az, hogy az ügyfelek jelentős többsége vagy nem tud vagy nem szeret olvasni. Van erre pár vidám példám is rögtön:

A leg elemibb probléma legelső hepdeskes napom során is az Outlook Express és egyáltalán az Outlook szó kiejtésével hozható összefüggésbe :) Verziiók @ügyfelek: Kutluk ekszpressz, kuklunk, kitekintő gyorsvonat.

Másik fülemet sértő és leggyakoribb: "Jó akkor lereteszeljük a modemet" (Ez gondolom főként a mezőgazdaságban dolgozók kifejezése, akik lereteszelik a tyúkoknál az ólat)

Harmadik és a legjobb a szélesvásznú szolgáltatás (ehez egy Tarantino filmet adunk minden kedves ügyfelünknek)

Nem is a nyelvi problémákkal, és azzal van a baj, hogy nem tudnak olvasni, hanem nem is akarnak sajnos a kedves ügyfelek. Sokkal egyszerübb felhívni és ideget tépni az ügyfészolgálattal. Első postnak megteszi ez is :P

A bejegyzés trackback címe:

https://juzererror.blog.hu/api/trackback/id/tr1482286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása